+36 70 203-3120 | agrowebsystem@gmail.com | Blog | Kapcsolat

Kestrel Drop D3

  • 113

Gazdálkodóként Ön is tudja, milyen fontos, hogy állatállománya egészséges és kényelmes legyen. Az egyik legfontosabb tényező, amely hatással lehet az állatok jólétére, az a környezet, amelyben tartózkodnak. A Kestrel Drop D3 egy hordozható környezetmegfigyelő eszköz, amely segíthet nyomon követni az állattartó létesítményekben uralkodó körülményeket.

Mi a Kestrel Drop D3?

A Kestrel Drop D3 egy kicsi, robusztus környezetmegfigyelő eszköz, amelyet elhelyezhet az állattartó létesítményekben, hogy különböző körülményeket mérjen, beleértve a hőmérsékletet, a páratartalmat és a hőstresszindexet. A készülék kompakt és könnyű, így könnyen mozgatható és különböző helyeken telepíthető.

Hogyan működik?

A Kestrel Drop D3 Bluetooth technológiát használ a mobil eszközzel vagy táblagéppel való kommunikációhoz, lehetővé téve a valós idejű adatok megtekintését és a környezeti trendek időbeli követését. Az eszköz elemmel működik, és beállítható, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén riasztásokat küldjön, például ha az istállóban a hőmérséklet egy bizonyos küszöbérték fölé emelkedik.

Miért fontos?

Az állattartó létesítményeiben a környezeti feltételek nyomon követése segíthet a lehetséges problémák azonosításában, mielőtt azok problémává válnának. Ha például azt veszi észre, hogy az istállóban a hőmérséklet tartósan túl magas, akkor lehet, hogy a szellőztető- vagy hűtőrendszert kell beállítania, hogy megelőzze az állatok hőstresszét. A környezeti tendenciák időbeli nyomon követésével megalapozott döntéseket hozhat az állattartó létesítmények kezelésének legjobb gyakorlatáról is, és biztosíthatja, hogy állatai egészségesek és kényelmesek legyenek.

Végkövetkeztetés:

A Kestrel Drop D3 megfizethető és hatékony eszköz az állattartó létesítmények környezeti állapotának nyomon követésére. Az eszköz használatával biztosíthatja, hogy állatai egészségesek és kényelmesek legyenek, és megalapozott döntéseket hozhat a gazdaság irányításával kapcsolatban. Ha többet szeretne megtudni a precíziós mezőgazdaságról és az állattartás irányításáról, mindenképpen tekintse meg weboldalunk más blogbejegyzéseit is.