+36 70 203-3120 | agrowebsystem@gmail.com | Blog | Kapcsolat
Mezőgazdasági autonom gyomláló robot

Dick a könyörtelen gyomírtó robot

  • 228

Sorozatunkban bemutatjuk A Small Robot Company nevezetű cég 1-1 Mesterséges Intelligencia vezérelt mezőgazdasági Roverért.

Dick a könyörtelen

Feladata: AUTONÓM NEM KÉMIAI GYOMIRTÁS

A világ első – nem vegyi – robot gyomirtója a szántóföldi növények számára. Előli a gyomokat nulla vegyszer felhasználással. A Small Robot Company integrálja a Rootwave gyomirtási technológiáját, hogy valósággá váljon az autonóm, nem vegyi gyomlálás.

A legjobb az egészben: megnövekedett hozam mellett minimális kémiai felhasználás a pontosság a precíziós mezőgazdaság révén.

2021-től elérhető. A Dick prototípus kezdeti terepi próbáira 2020 elején került sor. A technológiát kipróbáló gazdaságok között lesz a National Trust Wimpole Estate és a Waitrose Leckford Estate.

Ideje átalakítani az élelmiszertermelést: HATÉKONYSÁGOSABB, JÖVEDELMESEBB ÉS FENNTARTHATÓBB

A gazdálkodók szerves részét képezik a környezeti megoldásnak. A Small Robot Company egyre több mezőgazdasági termelővel dolgozik a mezőgazdaság jövedelmező jövőjén, amely jobban megfelel a természetnek. A világ táplálása, a talaj egészségének, a vízminőség és a biológiai sokféleség védelme mellett.

Növényenként a precíziós mezőgazdaság kíméletesebb a talajra, kíméletes a környezetre, hatékonyabb, pontosabb és termelékenyebb. Megnövekedett hozam, valamint minimális vegyszerhasználat. Így akár 40% -kal növelheti a bevételeket, miközben akár 60% -kal is csökkentheti a költségeket.